Autokeskus huollon tiepalvelu

Olemme valmiita tulemaan avuksesi niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista, mikäli autoosi tulee vika, sen polttoaine loppuu tai avaimesi katoavat. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme, 24 tuntia vuorokaudessa ja 365 päivää vuodessa.

Palvelumme koskee kaikkia Toyota-ajoneuvoja, jotka huolletaan säännöllisesti Autokeskuksen Toyota-huoltokorjaamossa auton valmistajan tai maahantuojan kulloinkin voimassa olevan määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti. Huollon tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa 12 kuukautta määräaikaishuollon suorittamisesta.

Tiepalvelu auttaa sinua, jos autoosi on matkalla tullut mekaaninen tai sähköinen vika, polttoaine on loppunut tai autoon on tankattu väärää polttoainetta, rengas on puhjennut tai avaimesi ovat kadonneet tai jääneet auton sisälle. Korjaamme autosi mahdollisuuksien mukaan paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaasi heti eteenpäin. Jos autollasi ei voi ajaa, kuljetamme sen korjattavaksi lähimmälle valmistajan valtuuttamalle Autokeskuksen korjaamolle.

Kysy tarkempaa tietoa palvelusta huoltoneuvojiltamme ja myyjiltämme.

 

Tarvitsetko apua? Soita numeroon 0200 22200 (ulkomailta +358 200 22200).

Ilmoita nimesi sekä ajoneuvosi valmistenumero (VIN), rekisterinumero, käyttöönottopäivämäärä, kilometrilukema, malli ja väri. Ilmoita meille myös ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta soitat. Kerro lyhyesti ajoneuvosi viasta tai ongelmasta - esitämme sinulle mahdollisesti joitakin lisäkysymyksiä.

 

Lisätiedot ja palvelun ehdot (pdf)