Toyotan sähköistetyt voimalinjat 

Jokaiselle on omansa. Meillä kaikilla on oma ainutlaatuinen tapamme elää.  Mutta riippumatta elämäntyylistäsi, harrastuksistasi  tai asuinpaikastasi, meille jokaiselle löytyy täydellinen  vaihtoehto sähköistettyyn autoiluun.


Tervetuloa tutustumaan Toyotan laajaan sähköistettyyn mallivalikoimaan, joka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja sopivan auton ja voimalinjan valintaan. Haluamme tarjota jokaiselle juuri oikean teknologian juuri oikealla hetkellä.

Jopa 16 sähköistettyä mallia sisältävä valikoimamme laajenee ja kehittyy jatkuvasti, jotta voisimme myös tulevaisuudessa tehdä miljoonien asiakkaidemme elämästä parempaa.

Hybridiautot yhdistävät perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet tarjoten tehokkaan ja taloudellisen ajokokemuksen. Ladattavat plug-in hybridit mahdollistavat lisäksi pidemmän sähköisen toimintasäteen, mikä vähentää polttoaineenkulutusta entisestään. Täyssähköautot puolestaan tarjoavat lähipäästöttömän vaihtoehdon, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan alhaisia käyttökustannuksia ja nollapäästöjä arvostavalle.

Hybrid

Hybridiauto yhdistää perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin. Se voi toimia joko pelkällä sähköllä tai molemmilla samanaikaisesti. Itselataava hybridi ei vaadi erillistä latausta, sillä se lataa sähkömoottorin akkua liikkeen aikana ja jarrutuksen energiaa hyödyntäen.
 

Lue lisää

Plug-in hybrid

Ladattava plug-in hybridi on yhdistää polttomoottorin ja sähkömoottorin, mutta sen suurempi akku mahdollistaa pidemmän sähköisen toimintamatkan. Plug-in hybridiä ladataan ulkoisesti sähköpistokkeesta tai latausasemasta. Plug-in hybrid on houkuttelevan vaihoehto heille, jotka kaipaavat joustavaa latausmahdollisuutta sekä pidempää sähköistä toimintamatkaa.
 

Lue lisää

Sähköauto

Tutustu sähköautojen innostavaan maailmaan, missä hiljainen ja tehokas ajo kohtaa innovatiivisen tekniikan. Sähköautot ovat vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille tarjoten puhtaampaa liikkumista ja edistyksellisiä ominaisuuksia.
 

Lue lisää

Toyota Mirai

Mirai edustaa valtavaa kehitysaskelta polttokennoautojen kehittelyssä ja matkalla kohti vetyyn perustuvaa, päästötöntä yhteiskuntaa. Elegantti, mutta urheilullinen toisen sukupolven Mirai tarjoaa jopa 650 kilometrin toimintamatkan sen päästöjen ollessa puhdasta vettä.
 

Lue lisää