TULOSSA TÄYSIN UUSI CROSSOVER:

TOYOTA COROLLA CROSS

Uusi crossover-malli täydentää Corolla-perheen. Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.

Saammeko esitellä: Täysin uusi Corolla Cross

Uutuus saapuu Suomeen syksyllä 2022.

Tyylikkäästi käytännöllinen

Uusi Corolla Cross tarjoaa vankan ja vahvan olemuksen, erinomaisen näkyvyyden korkean istuma-asennon ansiosta sekä runsaasti käytännöllistä tilaa. Reilusti aukeavat takaovet sekä runsas pään- ja jalkatila tekevät niin autoon nousun kuin matkustamisenkin helpoksi ja mukavaksi, ja muunneltavat sisätilat tuovat rutkasti käytännöllisyyttä päivittäiseen elämään.

Nauti hybridin huolettomuudesta

Uuden Corolla Cross -mallin voimanlähde perustuu Toyotan viidennen sukupolven hybriditeknologiaan. Uusi, kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä kaikkiin ajotilanteisiin, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt pysyvät alhaisina Toyotan edistyneen hybriditeknologian ansiosta.

Varmaa ja turvallista menoa

Uuden Corolla Cross -mallin kanssa matkanteko on aina varmaa ja mukavaa. Turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. törmäyksenestojärjestelmä (PCS) sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA). Toyota Smart Connect -multimedialaite rakentuu 10,5-tuumaisen kosketusnäytön ympärille, ja lisäksi tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi sekä älypuhelimen integrointiominaisuus.

IHASTU UUTEEN CROSSOVERIIN

Uusia näkökulmia

Reilun maavaran ja crossoverille tyypillisen korkean istuma-asennon ansiosta ajaminen uudella Corolla Cross -mallilla on varmaa ja miellyttävää niin kaupunkiympäristössä kuin vaikkapa mökkireissuillakin. Saatavilla olevan AWD-i-nelivetojärjestelmän ansiosta eteneminen on varmaa Suomen haastavissakin sääolosuhteissa.

Corolla-perhe täydentyy crossover-mallilla

Uusi crossover Toyota Corolla Cross täydentää suositun Corolla-perheen. Tyylikäs ja käytännöllinen crossover sopii täydellisesti aktiivisten perheiden tarpeisiin mm. erinomaisen näkyvyyden, hyvän kattokorkeuden, runsaiden jalkatilojen, kätevän lastauskorkeuden, reilusti aukeavien takaovien sekä tilavan tavaratilan ansiosta.

Nauti ajamisesta

Uuden Corolla Cross -mallin ratissa voit nauttia ajamisesta vieläkin enemmän. Ketterä, tehokas ja herkästi reagoiva hybridivoimalinja tarjoaa jopa riittävästi voimaa ja tehoa, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen teknologia ja turvavarustelu tuovat lisää varmuutta ja mielenrauhaa tien päälle.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot